Geen producten (0)
Geen producten (0)

Rode Snijbiet Rhubarb Chard

€ 0,85
Op voorraad
Omschrijving

De stengels en nerven zijn diep appeltjesrood, een sierlijke snijbiet die ook nog eens heel lekker is! Kan als spinazie worden gegeten of - heel jong - in een babyleaf-mengsel met sla en rucola. Maar je kunt de planten ook laten doorgroeien om later de roodgekleurde bladstelen of -ribben te oogsten. Die worden als bleekselderij gegeten.

Zaaien: vanaf half maart tot eind augustus kan regelmatig gezaaid worden, dan beschik je steeds over verse snijbiet.
Zaai op regels of rijen die 40 cm uit elkaar liggen. In de rij een afstand van 5 cm aanhouden. Snijbiet doet het goed op iedere grond. Hou de grond wel voldoende vochtig.
Oogst: afhankelijk van de zaaitijd van mei tot oktober. Snij het blad enkele centimeters boven de grond af. De stoppels lopen opnieuw uit, zodat na enkele weken opnieuw geoogst kan worden van hetzelfde zaaisel. Of laat de planten doorgroeien en oogst de bladstelen.

Beta vulgaris

Een zakje bevat 10 gram zaad, dat is ongeveer 800 zaden

Ook interessant

€ 2,00

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.

Facebook